Menu
Your Cart

Over ons

In 1972 kochten John en Belita het pand aan de Korenstraat. Het plan: een antiekwinkel met de mooiste meubels en curiosa. Na inkoopreizen over de hele wereld ontstond een passie voor klokken en sieraden. Daarom werd in 1972 de winkel omgedoopt tot bijoux- en juwelierswinkel. Hier verkochten zij veel zilverwerk, parels, sieraden en andere accessoires. In 2003 is de winkel uitgebreid met een luxe juwelierskant.

Zoons Lorentz en Jordey werden geboren in 1974 en 1976. Beide zoons volgden hun moeder op en studeerden aan de Vakschool voor Edelsmeden met de ambitie om het juweliersvak in te gaan. Na een internationale carrière bij onder andere Tiffany and Co in Londen, Schaap en Citroen, Amsterdam Diamond Centre in Nederland en Wempe Juweliers in Duitsland is Lorentz weer geland op het honk in Apeldoorn.

’t Harnas is een echt familiebedrijf met bloedverwanten en zelfbenoemd familie die al jaren in de juwelier werken. Annet werkt hier al sinds 1990 en Geertje sinds 2010. De laatste jaren is het team weliswaar veranderd, maar de vertrouwde sfeer blijft! Ook de derde generatie ‘van Zelst’ heeft een grote interesse in de juwelierswereld, helpt al in de winkel en heeft ambitie om ook naar de vakschool te gaan.